JIJ LADY? IK VAGEBOND!

JIJ LADY? IK VAGEBOND!

Soubry pakt uit met pasta van 1 meter

Koken voor je lief is een mooie manier om te zeggen 'ik zie je graag'. Hoe zeg je op Valentijn met een zelfgemaakt gerecht: jij bent alles voor mij?

Door straf uit te pakken met iets bijzonders dat je zelf klaargemaakt hebt!

Soubry snelt verliefde harten te hulp en lanceert een beperkte editie (1000 dozen) pasta van 1 meter. Die zijn uniek in hun soort en passen perfect bij jou en Valentijn.

Wat doe je met zo'n pastasliert van 1 meter? We geven je alvast een paar tips.

  • Je gaat samen in de keuken aan de slag. Samen lachen is hét magische ingrediënt dat voor pit zorgt in elke relatie.
  • Je schrijft op het servet (of op de achterkant van het bord waarin je de pasta opdient) waarom je liefde voor hem/haar eindeloos is.  
  • Je speelt de beroemde 'pasta-sliert' filmkus na. Deze keer niet met honden weliswaar.

De 1 meter pasta is een bijzondere -en budgetvriendelijke- manier om je lief te verrassen op 14 februari. Waarom? De 1 meter pasta is niet te koop -  maar wel te winnen.

Vanaf 8 januari kan je meedoen met een simpele win-actie. Neem een foto van jouw favoriete pastagerecht, post deze op Instagram of de Soubry Facebookpagina met #Soubry en maak kans op een pak Soubry spaghetti van 1 METER waarmee jouw Valentijn nooit hoeft te eindigen. Meer informatie vind je op soubry.be.  De actie loopt tot 4 februari.

Over Soubry

SOUBRY ? Dat is een merk van bij ons!

SOUBRY is een op en top Belgisch familiebedrijf en gaat sinds 1921 over van vader op zoon. Soubry stelt meer dan 400 werknemers tewerk en is de énige pastafabrikant in België. Alle pasta wordt gemaakt in 3 vestigingen in en rond Roeselare, West-Vlaanderen.

Soubry is nummer 1 in België voor meerdere soorten pasta, maar ook voor bloem. Daarnaast behoren ook griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten tot ons merk.

Onze missie ? Op lange termijn waarde creëren op een duurzame manier. Daarbij sta jij, als klant of consument, centraal. We houden ervan je te inspireren en jouw creativiteit te stimuleren met ons ruim product assortiment, tips en talrijke recepten. Relevante innovaties, rekening houdend met de feedback van de consument, verrijken continu ons aanbod. Kwaliteit en voedselveiligheid, met een bewuste kijk op gezonde voeding, zijn hierbij topprioriteit. Om dit alles te realiseren, zitten kennis, vakmanschap gecombineerd met passie en ervaring in het DNA van onze werknemers.Soubry
Verbrandhofstraat 51
8800 Roeselare