Over Soubry

Soubry ? Dat is een merk van bij ons!

SOUBRY is een op en top Belgisch familiebedrijf en gaat sinds 1921 over van vader op zoon. Soubry stelt meer dan 400 werknemers tewerk en is de énige pastafabrikant in België. Alle pasta wordt gemaakt in 3 vestigingen in en rond Roeselare, West-Vlaanderen.

Soubry is nummer 1 in België voor meerdere soorten pasta, maar ook voor bloem. Daarnaast behoren ook griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten tot ons merk.

Onze missie ? Op lange termijn waarde creëren op een duurzame manier. Daarbij sta jij, als klant of consument, centraal. We houden ervan je te inspireren en jouw creativiteit te stimuleren met ons ruim product assortiment, tips en talrijke recepten. Relevante innovaties, rekening houdend met de feedback van de consument, verrijken continu ons aanbod. Kwaliteit en voedselveiligheid, met een bewuste kijk op gezonde voeding, zijn hierbij topprioriteit. Om dit alles te realiseren, zitten kennis, vakmanschap gecombineerd met passie en ervaring in het DNA van onze werknemers.

Soubry, deegwaren en zoveel meer!

Soubry is het meest gekende pastamerk in België en staat al bijna 100 jaar lang voor kwaliteit, zekerheid, sympathie en vertrouwen.

Sinds de oprichting in 1921 groeiden we uit tot een belangrijke internationale speler, die nog steeds in familiale handen is, en zich richt op de markt van deegwaren, bloem, griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten.

Voor verschillende soorten pasta en bloem voor brood is Soubry marktleider in België. Daarnaast biedt Soubry een uitgebreid assortiment aan van meer dan 100 artikelen in diverse verpakkingsvormen. Ook in productontwikkeling is Soubry steeds vooruitstrevend, en lanceerde het naast de klassieke tarwe pasta ook pasta’s op basis van oergranen zoals spelt en haver.

Als specialist in pasta en bloem stelt Soubry zijn kennis ook graag ten dienste van bakkerijen, grootkeukens, distributeurs en de voedingsverwerkende industrie. Het complete gamma omvat meer dan 250 artikels gaande van griesmeel en bloem tot deegwaren, Chinese noedels, instant deegwaren, enz.


Soubry
Verbrandhofstraat 51
8800 Roeselare