Soubry gaat deze zomer mee op kamp

Spaar nu voor gratis pasta op jullie kamp en maak kans op leuke prijzen

Een kamp is niet compleet zonder spaghetti en/of macaroni. Het is dan ook altijd groot feest wanneer iedereen samen aan tafel schuift en de ketels pasta en saus voorgeschoteld worden. Omdat jeugdverenigingen elke euro kunnen gebruiken, start Belgisch familiebedrijf Soubry een unieke spaaractie om alle verenigingen de kans te geven genoeg pasta voor iedereen bij mekaar te sparen. Voor de beste en snelste spaarders zijn er bovendien leuke prijzen te winnen, zoals het bezoek van een super deluxe pastabar voor de 3 allerbeste verzamelaars en een Mikado XL spel voor de 750 snelste spaarders.

 

Hoe werkt het?

  1. Meld je vereniging aan op www.soubryopkamp.be, maak een keuze welke pastavorm jullie willen ontvangen en download de spaarkaart. Door te registreren krijg je van Soubry een ‘starterspakket’ toegestuurd met affiches en flyers om uit te delen.
  2. Spaar met z’n allen tot 31 mei zoveel mogelijk originele barcodes van de Soubry pasta verpakkingen. Voor elke 150 barcodes krijg je 50 porties pasta (5 kg). Elke vereniging kan maximaal 250 porties (25 kg) pasta bij mekaar sparen.
  3. De 750 snelste verenigingen die 300 barcodes naar Soubry sturen, krijgen bovenop hun gratis pasta een Mikado XL spel bezorgd.
  4. Alle extra barcodes die jouw vereniging weet te sparen vergroten je kans om bij de 3 best sparende verenigingen te zijn en de Soubry pastabar op jouw kamp te laten passeren.
  5. Om te kunnen deelnemen dienen alle spaarkaarten ten laatste op 31 mei naar Soubry verzonden te worden.
  6. In juni ontvangen jullie de door jullie gekozen pastavormen, in verhouding tot het aantal kg dat jullie gespaard hebben.
  7. De 3 winnende verenigingen krijgen tijdens hun kamp de Soubry pastabar op bezoek voor een lunch of avondmaal naar keuze. Let op, enkel kampplaatsen in België kunnen de pastabar winnen.

Soubry wenst jullie vereniging heel veel succes en sowieso smakelijk eten!

 

 

Over Soubry

SOUBRY ? Dat is een merk van bij ons!

SOUBRY is een op en top Belgisch familiebedrijf en gaat sinds 1921 over van vader op zoon. Soubry stelt meer dan 400 werknemers tewerk en is de énige pastafabrikant in België. Alle pasta wordt gemaakt in 3 vestigingen in en rond Roeselare, West-Vlaanderen.

Soubry is nummer 1 in België voor meerdere soorten pasta, maar ook voor bloem. Daarnaast behoren ook griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten tot ons merk.

Onze missie ? Op lange termijn waarde creëren op een duurzame manier. Daarbij sta jij, als klant of consument, centraal. We houden ervan je te inspireren en jouw creativiteit te stimuleren met ons ruim product assortiment, tips en talrijke recepten. Relevante innovaties, rekening houdend met de feedback van de consument, verrijken continu ons aanbod. Kwaliteit en voedselveiligheid, met een bewuste kijk op gezonde voeding, zijn hierbij topprioriteit. Om dit alles te realiseren, zitten kennis, vakmanschap gecombineerd met passie en ervaring in het DNA van onze werknemers.